Manchetknopen zijde Bachelors knots. Manchetknopen als zijde knoopjes. Bachelor knots zijn mooie zijde manchetknopen gemaakt van mooie geknoopte draadjes. Ideaal voor werk of dat aankomende huwelijk ... Bachelor knots en zijde manchetknopen bekijken.

Bachelor Knots

Bachelor Knots zijn een mooi en kleurrijk alternatief voor standaard manchetknopen om een overhemd vast te maken. Een nieuwe rage die komt overwaaien uit de verenigde staten en het oosten: kleurrijke zijde manchetknopen ofwel bachelor Knots

Iedere zijde manchetknoop wordt aandachtig geknoopt. Drie parallele strengen elastische zijdedraad worden uiterst precies geknoopt tot een ‘keesje’ knoop met daartussen een verbindende draad. Het resultaat een mooie Bachelor knot.

Bachelor knots

Betaalbare en unieke manchetknopen

Bachelor knots zijn immer uniek. Tenslotte bepaal je de kleuren altijd zelf. En een setje van 6 stuks is al te koop vanaf 4,95 € (tegenover manchetknopen die beginnen bij 20 euro). Waarom niet een hele verzameling ter waarde van 20 euro aanschaffen? Dan heb je de komende jaren altijd een mooie kleurencombinatie voor ieder moment. Of direct Bachelor Knots kopen?

Voor een speciale gelegenheid

Erg leuk is het organiseren van één kleur of ontwerp zijde manchetknoop voor een bedrijfsevenement, afscheidsfeest of zelfs huwelijk. En denk ook aan het dragen van één stijl binnen je jaarclub, dispuut of vereniging. Door het dragen van een bepaalde kleur kan ook de steun worden geuit aan sociale goede doelen, zoals Pink Ribbon voor borstkanker (roze), HIV/AIDS of Respect! (rood) en ‘tegen kanker’ (geel).

Jort Kelder met Bachelor Knots

En laat nu zelfs Jort Kelder gespot zijn met Bachelor Knots ... I'm telling you, Bachelor knots zijn een rage ...  

Bachelor knots zijde manchetknopen Jort Kelder