Gemaakt op
Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

sinterklaas cadeautjes tot 20 euro

14 okt. 2014 13:55:50

We zijn allemaal wel eens op zoek naar leuke en unieke sinterklaas cadeautjes tot de 20 euro. Lastig? Kijk ook eens naar baleinen voor het overhemd van mannen. Luxe cadeaus en de trend van nu! Maar waar vind je sinterklaas cadeautjes tot 20 euro?

Lees verder
Geschreven in Feestdagen Sinterklaas door admin .

sinterklaas cadeautjes tot 15 euro

14 okt. 2014 13:52:40

We zijn allemaal wel eens op zoek naar leuke en unieke sinterklaas cadeautjes onder de 15 euro. Lastig? Kijk ook eens naar baleinen voor het overhemd van mannen. Luxe cadeaus en de trend van nu! Maar waar vind je sinterklaas cadeautjes tot 15 euro?

Lees verder
Geschreven in Feestdagen Sinterklaas door admin .

sinterklaas cadeautjes tot 10 euro

14 okt. 2014 13:50:25

We zijn allemaal wel eens op zoek naar leuke en unieke sinterklaas cadeautjes onder de 10 euro. Lastig? Kijk ook eens naar baleinen voor het overhemd van mannen. Luxe cadeaus en de trend van nu! Maar waar vind je sinterklaas cadeautjes tot 10 euro?

Lees verder
Geschreven in Feestdagen Sinterklaas door admin .

Baleinen in de kraag van uw overhemd

14 okt. 2014 13:41:37

lastic strips in de boord van je overhemd? Dat zijn baleinen. Baleinen zijn dunne plastic of PVC strips voor in de boord van je overhemd. Vroeger werden ze gemaakt van been, maar tegenwoordig is dat plastic, parelmoer of metaal. 

Lees verder

De betekenis van baleinen: Het zijn dunne latjes, vroeger gemaakt van been maar tegenwoordig meestal van plastic of metaal, die worden gebruikt om verscheidene delen van een kostuum te verstevigen, zoals korsetten, lijfjes zonder schouderbandjes en kragen van overhemden.

Lees verder
Geschreven in News door admin .

Op zoek naar kleine Sinterklaas cadeautjes zoals luxe baleinen voor uw overhemd? Eindelijk is het avondje aangekomen. Sinterklaas is in het land. Dit houdt in dat de sint de aankomende weken op pad gaat voor de eerste schoenkadootjes. De kleine cadeautjes hoeven voor de sint niet duur te zijn.

Lees verder
Geschreven in Verjaardagen Sinterklaas door admin .

Moderne mannen zien er graag goed verzorgd uit. Een luxe overhemd dat er goed uitziet met uitneembare baleinen in uw kraag of boord. En steeds vaker worden er dan luxe baleinen voor aangemeten. En waarom niet? Het is een schitterend cadeau.

Lees verder

Direct online bestellen van Baleinen voor uw overhemd in Amsterdam. Snel besteld. Snel geleverd.

Lees verder

Machetknopen

5 sep. 2013 14:02:46

Koop hier uw machetknopen, silk knots of bachelor knots. Een machetknoop is een losse knoop die gebruikt wordt, omdat de mouw (machet) van een overhemd geen vaste knoop heeft maar slechts knoopsgaten.

Lees verder
Geschreven in Knopen kleding door admin .

Bachelor knots

4 mrt. 2013 09:27:34

Manchetknopen zijde Bachelors knots. Manchetknopen als zijde knoopjes. Bachelor knots zijn mooie zijde manchetknopen gemaakt van mooie geknoopte draadjes. Ideaal voor werk of dat aankomende huwelijk ... Of direct Bachelor Knots kopen?

Lees verder
Geschreven in News Feestdagen Knopen kleding door admin .
Gemaakt op
Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com