Op zoek naar kleine Sinterklaas cadeautjes? Stijlvolle mooie (zijde) manchetknopen en baleinen voor een overhemd. De laatste rage uit London. En betaalbaar. 

Leuke kleine Sinterklaas cadeautjes

Eindelijk is het avondje aangekomen. Sinterklaas is in het land. Dit houdt in dat de sint de aankomende weken op pad gaat voor de eerste schoenkadootjes. De kleine cadeautjes hoeven voor de sint niet duur te zijn.

Vanaf een paar euro kun je papa al blij maken met een origineel, kleurrijk of creatief cadeautje. Hij hoeft niet eens de deur uit, met een druk op de knop zijn de cadeautjes zo besteld en via de post thuis bezorgd. Schoen cadeautjes zijn niet meer weg te denken.

Betaalbare stijlvolle en originele cadeautjes

Op 5 december is de sint dan ook weer overal aanwezig om de grotere cadeau’s uit te delen. Voor deze cadeau’s kun je ook weer op het internet terecht. Voor ieder wat wils.

Een paar leuke opties zijn stijlvolle mooie manchetknopen of de unieke zijde manchetknopen. Een ander uniek - en soms erg gewild - alternatief is een extra setje baleinen voor in de kraag van het overhemd.

Verwisselbare baleinen worden eens in de zoveel tijd vervangen. Dit houdt het overhemd scherp en vooral de kraag stijf en krachtig. Het is dan belangrijk dat je de juiste balein uitkiest die past bij de kraag en het overhemd. 

(Zijde) manchetknoopjes of unieke baleinen voor het overhemd

Silk Knots (zijde manchetknopen) zijn een erg mooi alternatief voor de standaard metalen "door-druk" manchetknopen om een Franse manchet van een overhemd netjes vast te maken. Tegenwoordig worden zijde manchetknoopjes steeds populairder in de Verenigde Staten en sinds kort komt de rage overwaaien uit London. Een klein leuk cadeau voor een man?

Leuke kleine Sinterklaas cadeautjes