Eindelijk is het avondje aangekomen. Sinterklaas is in het land. Dit houdt in dat de sint de aankomende weken op pad gaat voor de eerste schoenkadootjes. De kleine cadeautjes hoeven voor de sint niet duur te zijn. Maar waar vind je sinterklaas cadeautjes tot 20 euro?

Sinterklaas cadeautjes tot 20 euro

Vanaf een paar euro kun je papa al blij maken met een origineel, kleurrijk of creatief cadeautje. Hij hoeft niet eens de deur uit, met een druk op de knop zijn de cadeautjes zo besteld en via de post thuis bezorgd.

Sinterklaas cadeautjes tot 20 euro
Een paar leuke opties zijn de unieke zijde manchetknopen of een van de setjes gepolijste stalen baleinen. Erg chic! Denk ook aan een - soms zeer gewild - extra setje baleinen of mooie manchetknopen.

Verwisselbare baleinen worden eens in de zoveel tijd vervangen. Dit houdt het overhemd scherp en vooral de kraag stijf en krachtig. Het is dan belangrijk dat je de juiste balein uitkiest die past bij de kraag en het overhemd.

Sinterklaas cadeautjes tot 20 euro

Sinterklaas cadeautjes tot de 20 euro of 30 euro
Voor de schoen kun je maar beter geen dure dingen kopen, want dan valt het kind het Sinterklaasfeest of de pakjesavond zelf misschien tegen. Een cadeautje in de schoen moet gewoon een leuke, kleine verrassing zijn die u niet veel hoeft te kosten. 

Moet u erg op de kleintjes letten dan kunt u ook eenmalig een zakje snoep, chocolade of noten kopen en daar verdeeld over de weken voor zes december af en toe een kleine portie van in de schoen doen.

 

Sinterklaas kiest cadeautjes tot 20 euro