Manchetknoop zijde Blauw blauw

Manchetknoop zijde Blauw blauw

Manchetknoop zijde Blauw blauw

€ 8,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.04.S8

Een mooie basis set van blauwe zijde manchetknopen. Een goede aanvuller voor het standaard assortiment en 1 van onze meest trouwe zijde manchetknopen. Deze kleuren zijn een ware aanvulling op het witte, grijze of blauwe overhemd.

Beschrijving

Details

Een mooie basis set van blauwe zijde manchetknopen. Een goede aanvuller voor het standaard assortiment en 1 van onze meest trouwe zijde manchetknopen. Deze kleuren zijn een ware aanvulling op het witte, grijze of blauwe overhemd - zowel lichtblauw als donkerblauw -. Door de rust van deze blauwe kleur geeft het een stijlvolle en stabiele uitstraling aan ieder overhemd (en zijn of haar drager). Een must have manchetknoop. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.04.S8
Hoofdkleur Blauw
Categorieën Zakelijk, Simpel
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde Blauw blauw. Een mooie basis set van blauwe zijde manchetknopen. Een goede aanvuller voor het standaard assortiment en 1 van onze meest trouwe zijde manchetknopen. Deze kleuren zijn een ware aanvulling op het witte, grijze of blauwe overhemd - zowel lichtblauw als donkerblauw -. Door de rust van deze blauwe kleur geeft het een stijlvolle en stabiele uitstraling aan ieder overhemd (en zijn of haar drager). Een must have manchetknoop. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
 • Prijs: € 8,95 - In voorraad
 • Product Identificatie: SK.04.S8

Beoordelingen

 1. Manchetbolletjes Ingevuld door Kaat
  Waardering

  Eenvoudig en klassevol (Geplaatst op 20-08-2015)

 2. handig Ingevuld door Marco
  Waardering

  Handig voor iedere dag - snelle verzending - top. (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde Blauw blauw

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com