Manchetknoop zijde bouquet

Manchetknoop zijde bouquet

Manchetknoop zijde bouquet

€ 8,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.01.S4S6S3

Onze allermooiste kleuren zijde manchetknopen geinspireerd door de zomer en regenboog. Een goede set manchetknopen voor een standaard uitrusting in de kledingkast en voor die onverwachte feestjes of zakelijke evenementen.

Beschrijving

Details

Onze allermooiste kleuren zijde manchetknopen geinspireerd door de zomer en regenboog. Een goede set manchetknopen voor een standaard uitrusting in de kledingkast en voor die onverwachte feestjes of zakelijke evenementen. Mooi zuiver blauw, egaal geel en Hollands oranje - een combinatie waat je onmiddelijke vrolijk van wordt. De dames bij Baleinen.com zijn er verzot op. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.01.S4S6S3
Hoofdkleur Geel
Categorieën Vrolijk, Feestelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde bouquet. Onze allermooiste kleuren zijde manchetknopen geinspireerd door de zomer en regenboog. Een goede set manchetknopen voor een standaard uitrusting in de kledingkast en voor die onverwachte feestjes of zakelijke evenementen. Mooi zuiver blauw, egaal geel en Hollands oranje - een combinatie waat je onmiddelijke vrolijk van wordt. De dames bij Baleinen.com zijn er verzot op. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 8,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.01.S4S6S3

Beoordelingen

  1. Handig Ingevuld door Pieter
    Waardering

    Handig deze, ben altijd wel een fan van opvallend gekleurde manchet knopen geweest. Deze vind ik ook relaxed om te dragen. (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde bouquet

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com