Manchetknoop zijde Lovely colours

Manchetknoop zijde Lovely colours

Manchetknoop zijde Lovely colours

€ 8,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.05.S14S17S18

Een erg mooie set zijde manchetknopen met alle vrolijke kleuren. Ideaal voor het aanvullen van het assortiment manchetknopen en komt werkelijk immer van pas.

Beschrijving

Details

Een erg mooie set zijde manchetknopen met alle vrolijke kleuren. Ideaal voor het aanvullen van het assortiment manchetknopen en komt werkelijk immer van pas. Voor ieder overhemd of ieder pak is er wel een mooie kleur om mee te accentueren.Een simpelweg mooi setje met vrolijke kleuren. Een aanrader. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.05.S14S17S18
Hoofdkleur Groen
Categorieën Vrolijk, Feestelijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde Lovely colours. Een erg mooie set zijde manchetknopen met alle vrolijke kleuren. Ideaal voor het aanvullen van het assortiment manchetknopen en komt werkelijk immer van pas. Voor ieder overhemd of ieder pak is er wel een mooie kleur om mee te accentueren.Een simpelweg mooi setje met vrolijke kleuren. Een aanrader. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 80/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 8,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.05.S14S17S18

Beoordelingen

  1. okay prijs voor leuke manchet knoopjes Ingevuld door Joris van de A
    Waardering

    Bedankt (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde Lovely colours

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com