Manchetknoop zijde Nederland oranje

Manchetknoop zijde Nederland oranje

Manchetknoop zijde Nederland oranje

€ 11,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.09.S3S56S115

Rood Wit Blauw en Oranje - Hollandse glorie. Dit set zijde manchetknopen is speciaal samengesteld op verzoek van onze vaste klanten. Deze zijde manchetknopen doen het altijd goedmet het WK en EK voetbal, maar denk ook aan Koninginnedag of de Olympische Spelen.

Beschrijving

Details

Rood Wit Blauw en Oranje - Hollandse glorie. Dit set zijde manchetknopen is speciaal samengesteld op verzoek van onze vaste klanten. Zijde manchetknopen worden regelmatig gedragen bij feesten en partijen en het oranje feest is een gelegenheid bij uitstek. Deze zijde manchetknopen doen het altijd goedmet het WK en EK voetbal, maar denk ook aan Koninginnedag of de Olympische Spelen. Op de overwegend witte overhemden van de Olympische Spelen 2012 in London waren deze zijde manchetknopen een ware aanvulling. Een must-have voor de stijlvolle oranje liefhebber. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.09.S3S56S115
Hoofdkleur Oranje
Categorieën Starters, Feestelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde Nederland oranje. Rood Wit Blauw en Oranje - Hollandse glorie. Dit set zijde manchetknopen is speciaal samengesteld op verzoek van onze vaste klanten. Zijde manchetknopen worden regelmatig gedragen bij feesten en partijen en het oranje feest is een gelegenheid bij uitstek. Deze zijde manchetknopen doen het altijd goedmet het WK en EK voetbal, maar denk ook aan Koninginnedag of de Olympische Spelen. Op de overwegend witte overhemden van de Olympische Spelen 2012 in London waren deze zijde manchetknopen een ware aanvulling. Een must-have voor de stijlvolle oranje liefhebber. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 90/100 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
 • Prijs: € 11,95 - In voorraad
 • Product Identificatie: SK.09.S3S56S115

Beoordelingen

 1. Mw. Ingevuld door Ireen Tamis
  Waardering

  Erg mooie manchetknopen.
  Staan ook leuk in de revers van een colbert. (Geplaatst op 19-09-2013)

 2. HELEMAAL GOED! Ingevuld door Philip
  Waardering

  Geweldige manchet knopen voor Koningsdag, het WK, EK noem maar op! Te gek echt en helemaal leuk bij een van de Shirtsofholland.com overhemden. Kan je mooi in stijl naar je werk of naar de kroeg! (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde Nederland oranje

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com