Manchetknoop zijde Pink Panther

Manchetknoop zijde Pink Panther

Manchetknoop zijde Pink Panther

€ 9,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.03.S31S2S100

The Pink and Purple Panther van de zijde manchetknopen. Verleidelijk, zacht doch opvallend en erg geliefd bij de dames. Deze zijde manchetknopen zijn werkelijk een gewild item in onze webwinkel.

Beschrijving

Details

The Pink and Purple Panther van de zijde manchetknopen. Verleidelijk, zacht doch opvallend en erg geliefd bij de dames. Deze zijde manchetknopen zijn werkelijk een gewild item in onze webwinkel. Staat erg mooi op een wit, blauw, rood of roze overhemd. Bevat verschillende soorten zijde manchetknopen om lekker mee af te wisselen. Heel sjiek, voor wie het aan durft. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.03.S31S2S100
Hoofdkleur Roze
Categorieën Vrolijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde Pink Panther. The Pink and Purple Panther van de zijde manchetknopen. Verleidelijk, zacht doch opvallend en erg geliefd bij de dames. Deze zijde manchetknopen zijn werkelijk een gewild item in onze webwinkel. Staat erg mooi op een wit, blauw, rood of roze overhemd. Bevat verschillende soorten zijde manchetknopen om lekker mee af te wisselen. Heel sjiek, voor wie het aan durft. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 9,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.03.S31S2S100

Beoordelingen

  1. Leuk voor mannen en vrouwen Ingevuld door Katrina
    Waardering

    Leuke knoopjes voor mijn vriend gekocht, maar merk dat ik ze zelf ook stiekem draag! (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde Pink Panther

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com