Manchetknoop zijde rood en blauw

Manchetknoop zijde rood en blauw

Manchetknoop zijde rood en blauw

€ 8,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.10.S1S8S26

Voor wie niet kiezen kan: rood en blauw. Rode zijde manchetknopen hebben een mooie volle kleur en kunnen een wit overhemd een werkelijk schitterende uitstraling geven. Rood is de kleur van kracht en zekerheid en geeft het overhemd net een wat spannendere tint.

Beschrijving

Details

Voor wie niet kiezen kan: rood en blauw. Rode zijde manchetknopen hebben een mooie volle kleur en kunnen een wit overhemd een werkelijk schitterende uitstraling geven. Rood is de kleur van kracht en zekerheid en geeft het overhemd net een wat spannendere tint. Blauwezijde manchetknopen zijn één van onze meestverkochte items en passen goed bij werkelijk ieder overhemd. Denk hierbij aan witte, lichtblauwe en donkerblauwe overhemden in een egale, gestreepte of geblokte uitvoering.Een must-have standaard set voor de kleurrijke zijde manchetknopen drager. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.10.S1S8S26
Hoofdkleur Blauw
Categorieën Feestelijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde rood en blauw. Voor wie niet kiezen kan: rood en blauw. Rode zijde manchetknopen hebben een mooie volle kleur en kunnen een wit overhemd een werkelijk schitterende uitstraling geven. Rood is de kleur van kracht en zekerheid en geeft het overhemd net een wat spannendere tint. Blauwezijde manchetknopen zijn één van onze meestverkochte items en passen goed bij werkelijk ieder overhemd. Denk hierbij aan witte, lichtblauwe en donkerblauwe overhemden in een egale, gestreepte of geblokte uitvoering.Een must-have standaard set voor de kleurrijke zijde manchetknopen drager. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 70/100 gebaseerd op 2 beoordeling(en)
 • Prijs: € 8,95 - In voorraad
 • Product Identificatie: SK.10.S1S8S26

Beoordelingen

 1. Manchetknopen Ingevuld door Jorrit
  Waardering

  Goede kwaliteit.
  Levering duurt meerdere werkdagen.
  Einde van de week betekent ontvangen in 2e helft van de week. (Geplaatst op 15-08-2017)

 2. Leuke mix voor weinig. Ingevuld door Pascal
  Waardering

  Leuke mix voor weinig. (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde rood en blauw

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com