Manchetknoop zijde rood & wit gestreept

Manchetknoop zijde rood & wit gestreept

Manchetknoop zijde rood & wit gestreept

€ 9,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.06.S1S13D43

Mooi en doch eenvoudige zijde manchetknopen. Wit en rood zijn immer een krachtig team en dat komt zeker tot uitting in deze handgeknoopte zijde manchetknopen.

Beschrijving

Details

Mooi en doch eenvoudige zijde manchetknopen. Wit en rood zijn immer een krachtig team en dat komt zeker tot uitting in deze handgeknoopte zijde manchetknopen. De kracht van de kleur van de liefde en de rust en eenvoud van wit. Voegt een krachtig accent toe aan een overhemd en kan niet worden gemist. Een goede sollicitant naar de basisuitrusting aan manchetknopen. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.06.S1S13D43
Hoofdkleur Rood
Categorieën Starters, Feestelijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde rood & wit gestreept. Mooi en doch eenvoudige zijde manchetknopen. Wit en rood zijn immer een krachtig team en dat komt zeker tot uitting in deze handgeknoopte zijde manchetknopen. De kracht van de kleur van de liefde en de rust en eenvoud van wit. Voegt een krachtig accent toe aan een overhemd en kan niet worden gemist. Een goede sollicitant naar de basisuitrusting aan manchetknopen. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 9,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.06.S1S13D43

Beoordelingen

  1. Good deal Ingevuld door Gerbert jan
    Waardering

    Bedankt (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde rood & wit gestreept

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com