Manchetknoop zijde Toffee kleuren

Manchetknoop zijde Toffee kleuren

Manchetknoop zijde Toffee kleuren

€ 14,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.11.S45S47S48

  • Bij 3 of meer: € 5,95 en bespaar 61%
Luxere uitvoering van de standaard zijde manchetknoop. Barrels zijn de meestvoorkomende zijde manchetknopen in de bankenwereld in London. Ze geven een kleurrijke - maar vooral ook professionele en tegelijk rustigevende uitstraling.

Beschrijving

Details

Luxere uitvoering van de standaard zijde manchetknoop. Barrels zijn de meestvoorkomende zijde manchetknopen in de bankenwereld in London. Ze geven een kleurrijke - maar vooral ook professionele en tegelijk rustigevende uitstraling. Deze zijde manchetknopen zijn één van onze meest populaire sets en worden door alle hemdendragers gekocht. Deze manchetknopen staan erg mooi bij overwegend egale overhemden (wit, lichtblauw, geel, groen), maar vullen ook zeker een standaard blauw/witte pinstrip perfect aan. Onderdeel van de basisset. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.11.S45S47S48
Hoofdkleur Blauw
Categorieën Starters, Vrolijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde Toffee kleuren. Luxere uitvoering van de standaard zijde manchetknoop. Barrels zijn de meestvoorkomende zijde manchetknopen in de bankenwereld in London. Ze geven een kleurrijke - maar vooral ook professionele en tegelijk rustigevende uitstraling. Deze zijde manchetknopen zijn één van onze meest populaire sets en worden door alle hemdendragers gekocht. Deze manchetknopen staan erg mooi bij overwegend egale overhemden (wit, lichtblauw, geel, groen), maar vullen ook zeker een standaard blauw/witte pinstrip perfect aan. Onderdeel van de basisset. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 14,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.11.S45S47S48

Beoordelingen

  1. net even anders Ingevuld door Sidney
    Waardering

    Deze knopen zijn net even wat anders dan normaal wat ik wel leuk vind. (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde Toffee kleuren

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com