Manchetknoop zijde toffee mix

Manchetknoop zijde toffee mix

Manchetknoop zijde toffee mix

Prijs: € 12,95

Nu: € 11,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.14.S43S56S47

  • Bij 3 of meer: € 5,95 en bespaar 51%
  • Bij 6 of meer: € 4,95 en bespaar 59%
Luxere uitvoering van de standaard Silk Knots. Met de hand geknoopte zijde manchetknopen in een wat bredere en stijlvolle uitvoering. We hebben gekozen voor mooie basiskleuren die zowel als setje en als combinatie net dat extra geven aan ieder overhemd. Bevat drie kleuren Barrels!.

Beschrijving

Details

Luxere uitvoering van de standaard Silk Knots. Met de hand geknoopte zijde manchetknopen in een wat bredere en stijlvolle uitvoering. We hebben gekozen voor mooie basiskleuren die zowel als setje en als combinatie net dat extra geven aan ieder overhemd. Bevat drie kleuren Barrels!. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.14.S43S56S47
Hoofdkleur Blauw
Categorieën Feestelijk, Zakelijk
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde toffee mix. Luxere uitvoering van de standaard Silk Knots. Met de hand geknoopte zijde manchetknopen in een wat bredere en stijlvolle uitvoering. We hebben gekozen voor mooie basiskleuren die zowel als setje en als combinatie net dat extra geven aan ieder overhemd. Bevat drie kleuren Barrels!. Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Beoordeling: 80/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 11,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.14.S43S56S47

Beoordelingen

  1. Tof Ingevuld door Marcel
    Waardering

    Leuke variant voor Koningsdag en het WK! (Geplaatst op 21-08-2013)

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde toffee mix

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com