Manchetknoop zijde zwart, wit & blauw

Manchetknoop zijde zwart, wit & blauw

Manchetknoop zijde zwart, wit & blauw

Schrijf een beoordeling of waardering van dit product

€ 8,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: SK.12.S7S16S25

  • Bij 5 of meer: € 4,95 en bespaar 45%

Zwart en Wit. De Yin en Jang van de zijde manchetknopen. Zwarte en witte zijde manchetknopen behoren tot een basisset voor de ervaren overhemden drager.

Beschrijving

Details

Zwart en Wit. De <a title="Vrede Yin en Jang" href="en.wikipedia.org/wiki/Yin_and_yang" target="_blank">Yin en Jang</a>van de zijde manchetknopen. Zwarte en witte zijde manchetknopen behoren tot een basisset voor de ervaren overhemden drager. Een witte of zwarte basis straalt rust en ervaring uit. Dezezijde manchetknopen staan overigens erg netjes bij overwegend witte of donkere overhemden zoals donkerblauw en mooi (git)zwart.Eenvoudig maar stijlvol en rustgevend. Een van onze meestverkochte zijde manchetknopen (silkknots). Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

Additional

Additional/Weitere/Complémentaires Information

Product type Bachelor Knots
Sku SK.12.S7S16S25
Hoofdkleur Zwart
Categorieën Starters, Zakelijk, Simpel
BTW 21% tarief

Manchetknoop zijde zwart, wit & blauw. Zwart en Wit. De <a title="Vrede Yin en Jang" href="en.wikipedia.org/wiki/Yin_and_yang" target="_blank">Yin en Jang</a>van de zijde manchetknopen. Zwarte en witte zijde manchetknopen behoren tot een basisset voor de ervaren overhemden drager. Een witte of zwarte basis straalt rust en ervaring uit. Dezezijde manchetknopen staan overigens erg netjes bij overwegend witte of donkere overhemden zoals donkerblauw en mooi (git)zwart.Eenvoudig maar stijlvol en rustgevend. Een van onze meestverkochte zijde manchetknopen (silkknots). Silk Knots (Zijde Manchetknoopjes) zijn een mooi en leuk alternatief voor de standaard metalen manchetknopen om een Franse manchet netjes vast te maken van een overhemd. De moderne man varieert graag in kleur en stijl door het combineren van Silk Knots met een mooi overhemd. Dit item wordt als set geleverd (3x2 stuks).

  • Prijs: € 8,95 - In voorraad
  • Product Identificatie: SK.12.S7S16S25

Beoordelingen

  1. Schrijf een beoordeling of waardering van dit product

SCHRIJF EEN REVIEW

Geef uw waardering voor dit product

Betreffende product: Manchetknoop zijde zwart, wit & blauw

Geef uw waardering [1-5 sterren] *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com