Over Baleinen.com

Baleinen.com in Nederland, Belgie en Europa

Baleinen.com is in de lente van 2010 gestart met het leveren van exclusieve baleinen (niet balijnen) - voor in de kraag van overhemden -, silk knots (of ook French cufflinks) en manchetknopen voor mannen of vrouwen. Door middel van onderzoek en ervaring hebben wij een unieke index ontwikkeld waarbij men specifieke baleinen kan vinden door het ingeven van uw merk overhemd (zie hier) voor Belgie en Nederland. Denk aan baleinen, manchetknopen en silkknots voor een overhemd van bijvoorbeeld Alveare, BOSS, Cavallaro, Christian Berg, Distinction, G-star, Gentiluomo, Hacket, Hawker, J.C. Rags, Jacques Britt, Kenneth Cole, Kenzoo, McGregor, Mexx, New Tailor, Oger, Paolo Arbachi, Scotch & Soda, Silver Creek, Steppin out, Tommy Hilfiger en van Laack. Goed voor de dag komen bij de EK 2012, WK 2014, Koninginnedag of Olympische Spelen in London 2012?

Door de jaren heen is onze webwinkel uitgegroeid tot een stabiele winkel met meer producten dan de baleinen alleen. Wij leveren onze producten internationaal (in Europa) aan particulieren en resellers op basis van een goede relatie en onderling vertrouwen.

Hoe maakt u ons blij?

En hoe maakt u ons blij? U maakt ons altijd blij met een vrolijke 'LIKE' door het goede nieuws te delen via een van de volgende buttons. U doet ons een groot plezier.

 

Bedankt voor uw vertrouwen in Baleinen.com

Mis geen updates en volg ons op Facebook
Post your comment

Baleinen.com